Bilo da ste muškarac ili žena, govorimo o većini populacije, vrlo vam je važan fizički izgled. I ne pričamo o pločicama na stomaku ili izraženom bicepsu ili tricepsu ili bilo kom mišiću na telu. Pričamo o onom osećaju da se dobro osećate u svom telu i da, kada se pogledate u ogledalo, izgovorite „to je to!“

Sa užurbanim načinom života, priznaćete većina nas živi tako, teško da imamo vreme koje ćemo da odvojimo za fizičke aktivnosti. Ne kažemo da ne treba, šta više, poželjno je. Ali, posao, saobraćajne gužve, deca, obaveze, sve su to prioriteti i na kraju dana nemate ni voljni momenat za vežbanje, a kamo li vreme koje ćete odvojiti. I sve nas hvata panika pred leto i to leto prođe i većina se vodi mišlju, pa šta da se maltretiram za 10 dana u kupaćem kostimu i prepusti se životu. Prođu meseci, godine, shvatite da ste nezadovoljni svojim izgledom, a ne znate odakle da krenete.

U „Crowns beauty estetic centru“ imamo stručni tim terapeuta , kao i niz tretmana koji mogu da vam pomognu u nameri da se dobro osećate u svom telu. Na konsultacijama, koje su besplatne, u dogovoru sa vama , vašim željama, kao i mogućnostima, pravimo plan kako da stignete do željenog cilja.

Pored manuelnih tretmana, počevši od masaže, preko usko specijalizovanih tretmana usmerenih na rešavanje lokalnih masnih naslaga, ili samo nege kože, tu su i aparati koji su pažljivo birani da bi upotpunili asortiman naših tretmana, a sve u cilju da pomognu vama.

Prateći svetske trendove u domenu aparata koji se bave upravo problemom rešavanja masnih naslaga, kao i jačanju muskulature, mi smo se odlučili za TESLA BODY FORMER.

TESLA BODY FORMER je aparat koji radi na principu funkcionalne magnetne stimulacije mišića. Za razliku od elektro stimulacije, magnetna stimulacija, osim što je mnogo prijatnija, ima i veće polje delovanja.  Takođe, funkcionalno magnetna stimulacija mišića izaziva supermaksimalne kontrakcije za izgradnju mišićnih ćelija mnogo brže nego što se postiže tradicionalnim vežbanjem snage. Povećanje mišićne mase, dovodi do smanjenja masnih naslaga i uz malo korigovanu ishranu, sa tretmanima TESLA BODY FORMER aparatom, zasigurno dobijate izgled kao da ste sate i sate proveli u nekom fitnes centru.

Pored estetske, TESLA BODY FORMER ima i terapeutsku namenu, olakšava akutne bolove mišićno-skeletnog sastava, omogućava bolju prokrvljenost tkiva, degenerativni reumatizam, neuritis, pareza i paraliza nerava, stanje nakon povrede odnosno trauma, rehabilitacija sportskih povreda, povrede nakon loma kostiju ekstremiteta.

Pažljivo birajući protokole i uporedne tretmane koji mogu da budu maksimalno učinkoviti za rešavanje problema celulita, masnih naslaga i viška vode koji se nalazi ispod kože, naš stručni tim je napravio paket tretman VACUSLIM 48 u kombinaciji sa TESLA BODY FORMER tretmanom istovremeno. Šta to u praksi znači?

VACUSLIM 48 je prijatan tretman gde se na kožu nanose specijalizovane kreme sa krio i termo efektom, kao i serum. Nakon toga se na telo navlači vreća iz koje se izvlači vazduh, da bi se dobio vakum i time poboljšalo delovanje nanetih preparata. Time se dok ležite, pospešuje dublje dejstvo nanetih preparata, koji će izdrenirati epitel i pospešiti razgradnju masnih naslaga. Kada na tako upakovano telo dodamo i aplikator TESLA BODY FORMER-a čime izazivamo kontrakcije mišića, nakon završenog tretmana, zasigurno imate vidljive rezultate u vidu smanjenja u obimu , kao i izgledu kože „golim okom“.

Na individulanim konsultacijama, koje su besplatne, možete saznati da li ste kandidat za ove tretmane ili vam možemo pomoći sa nekim drugim tretmanom da rešite vaš problem.