Za početak, kišovito proleće, ali stiže nam leto, a sa letom i intezivno razmišljanje o tome gde imamo viška, otkud nam se sada pojavio celulit, kako su ovde za par meseci nastale masne naslage i milion drugih pitanja vezamnih za izgled, jer… treba se izvući iz pantalona, jakni i ubaciti u haljinice i kupaće kostime.

Mi u Crowns beauty estetic centru imamo filozofiju individualnog pristupa rešavanju svakog vašeg problema. Ono o čemu smo posebno vodili računa su paketi koje imamo u našoj ponudi, gde smo želeli da svima omogućimo da na efikasan način reše probleme.

Želimo da vam predstavimo jednu od zvezda našeg estetic centra, a to je aparat ONDA.

Zašto mi volimo ONDA aparat?

ONDA je aparat najnovije generacije, čijom sondom aplikovanjem na određenom području, snop mikrotalasa prodire mnogo dublje od samog potkožnog tkiva, precizno usmereno na lokalizovan problem, bilo da je to celulit, masno tkivo, opuštena koža, pri tom ne oštećujući površinski sloj kože.

Ono što volimo da napomenemo je da su rezultati sa ONDA aparatom vidljivi posle mesec dana, jer toliko treba organizmu da kroz limfotok izbaci otopljenu masnoću. U slučaju da je problem opuštena koža, ONDA pospešuje stvaranje kolagena. Takođe, volimo da napomenemo i da su rezultati trajni, o čemu postoje brojna istraživanja.

Čega nismo svesni najčešće? U moru fotošopiranih fotografija, video snimaka rađenih sa filterima svi mi očekujemo rezultate sada i odmah. Otkrićemo vam tajnu, čarobni štapić ne postoji. Čak i kada su u pitanju hirurške estetske intervencije, rezultati su vidljivi posle nekog vremena, najčešće posle tri do šest meseci, a nekada i godinu dana.

Uz korigovanu ishranu, ne i rigoroznu, fizičku aktivnost ( može i šetnja) mi ćemo vam pomoći da otklonite i te male nedostatke . Kombinovanjem tretmana ONDA aparatom sa LPG tretmanima, ubrzava se proces resorpcije i izbacivanje masnih naslaga. Zato smo i napravili najidealnije kombinacije aparturnih tretmana u CROWNS BEAUTY ESTETIC CENTRU.

Čekamo vas na besplatnim konsultacijama.