Coco Chanel je spoznala da lepota počinje onda kada odlučiš da budeš ono što jesi. Da ti u svojoj koži bude udobno i lepo. A koža je naše ogledalo, odličan govornik kome reči nisu potrebne. I naša koža zaslužuje naše vreme, našu pažnju i našu posvećenost.

Živimo u vremenu kada više niko nema vremena ni za šta, kada je brzina protoka informacija tolika, da dok se okrenemo dan je prošao, mesec, godina. Društvene mreže, kao i digitalni svet,  nam nameću filtere kao novu realnost, gde na fotografijama gledamo „savršena“ lica i tela.  I , ma koliko god, bile svesne da su to filteri koji se upotrebljavaju, kao i razne aplikacije koje se koriste za korigovanje fotografija, ipak većina žena postaje frustirana svojim izgledom i izgledom svoje kože lica i svog tela.

Možda je vreme da se razbiju sve zablude koje nam je potrošačko društvo nametnulo. Za početak, u našem centru imamo stav da su sve žene lepe, bile one više ili manje savršene. Lepota je dar prirode, ali se isto tako i stiče i održava. Možda je najlepša definicija ona koja kaže da je lepota rad na usavršavanju tela i duha.

I da se vratimo na deo oko vremena i koliko ga danas nemamo i koliko zapravo žene, a i muškarci sve manje vremena imaju da se bave sobom. Zato smo mi tu. Da se posvetimo vama. U našem centru nam je prioritet indivualni pristup svakom klijentu i svako nam je podjednako važan.

Sa negom kože lica se kreće u ranoj mladosti, sa pojavom prvih akni i bubuljica , koje su potpuno normalne za tinejdžersko doba. Za naše tinejdžere je idealno raditi higijenske tretmane lica. U kasnijim godinama , tu su razni biološki tretmani u kombinaciji sa hemijskim pilinzima. Za dame u srednjim godinama posebno vodimo računa i imamo sijaset anti aging tretmana, koji će usporiti biološki proces starenja kože.

Pored tretmana lica, posebnu pažnju smo posvetili odabiru aparata koji su u mnogome olakšali upravo negu lica. Hydrafacial tretman je jedan od najpopularnijih tretmana u svetu. Interesantan podatak je da se na godišnjem nivou uradi više tretmana Hydrafacial aparatom, nego botox tretmana. Pored Hydrafacial aparta, tu je i aparat za mikrodermoabraziju, derma pen i derma roleri, mezoterapija, itd. Za svaki tip kože, kao i uzrast, u individualnom pristupu pravimo plan za rešavanje problema i negu kože lica. Jednom kada napravite plan, vaše je samo da uživate, a sve ostalo prepustite našim stručnim kozmetičarima sa dugogodišnjim iskustvom.

I da razbijemo još jednu zabludu, naš individualni pristup klijentima znači da pored toga što vodimo računa o vašim potrebama, takođe vodimo računa i o vašim mogućnostima.

Većina žena, pre ili kasnije, pogleda sebe u ogledalo, počne da primećuje nedostatke, počne da biva nezadovoljna , dozvolite nama da vam pokažemo kako da se negujete i kako da zasijate. Znamo da nije sve u lepoti, ali to je toliko individualni pristup, da je komentarisanje na tu temu vekovima neiscrpni izvor raznih polemika. Ali, negovana žena je uvek negovana i nesumnjivo uvek primećena u društvu i okruženju. Prepustite se našoj stručnosti i naučite kako da budete negovane.