TRETMANI TELA by THALION

 

Ono na čemu je Thalion definitivno najbolje etabliran svetski brend je koncept tretmana tela svrstanih u kategoriju SLIMMING & RESCULPTING. Reč je o spletu od 5 tretmana koji čine paket a gde se serija svakom klijentu individualno prilagođava potrebama u zavisnosti od tipa celulita i regija koje su zahvaćene masnim naslagama. U našoj ponudi imamo najbolje tretmane a to su:

Detox Ritual – bez dileme best seller tretman bog intenzivnog diuretskog efekta već tokom samog tretmana. Obuhvata piling kože, masažu toplim koncentratom sa fukusom, tečno pakovanje sa laminaria algom i završni hladni gel. Svi programi mršavljenja i oblikovanja počinju upravo Detoxom jer je ideja da se primarno oslobodimo viška vode. Detox je odličan tretman i za muškarce naročito popularan tokom praznika, napornih putovanja i uvek kada je potrebno momentalno postići osećaj lakoće.

 

Express Slimming – Thalion best seller tretman bez dileme. U pitanju je kratka, atraktivna i vrlo efikasna anticelulit masaža koja se sprovodi pilingom u obliku perlica koje su  bogate mentolom, kofeinom i patentiranom supstancom Algoslim na bazi mrke alge. Radi se 30 minuta masaže uz završni koncentrat. Daje savršen subjektivni osećaj klijentu produženog hlađenja i pokrenute mikrocirkulacije. Može se raditi i kod muškaraca, lokalno, na regiji stomaka.

 

Triple Action – tretman sa tri vrste algi i trostrukim delovanjem – na oblikovanje, smanjenje površinske vidljivosti celulita i mineralizaciju kože. Može se raditi i izolovano kao tretman nege kože ali je odličan i kao element anticelulit serije. Uključuje piling, aktivacioni buster za cirkulaciju, pakovanje sa tri vrste algi, hladni gel i serum za topljenje masti.

 

Skin Perfection – je tretman baziran na sirulina algi. Radi se uglavnom u završetku serije jer je fokusiran na zatezanje kože tela. Može se raditi i mimo serije, često ga osobe ženskog pola rade pred važne događaje jer ima efekat zatezanja opuštene kože. Preporučen je i ženama nakon porođaja, naglog mršavljenja i uvek kada postoji problem “viška kože”.

 

Stomach Sculptor – je naš jedinstveni tretman fokusiran na topljenje masnih naslaga u regiji stomaka. Ovakav tretman nema ni jedan drugi brend, uključuje jedan fin holistički pristup, i može se jednostavno dodati na druge tretmane. Ključni proizvod postoji i u kućnoj nezi i redovnim korišćenjem daje izvrsne rezultate.

 

*Naš je predlog uvek da se uzme paket od svih 5 tretmana kako bi se radile serije onako kako individualne potrebe zahtevaju.

Zakažite Vaš tretman već danas na 011/655-77-06!

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!