Podignut gluteus I trbušnjaci BEZ TERETANE I ZNOJENJA! Moguće je!

FMS je metoda nervne stimulacije koja se NE oslanja na prolazak električne struje kroz elektrode i kožu. Puls magnetnog polja prodire duboko u telo. Ovo indukuje električno polje, koje zauzvrat izaziva protok jona i izaziva stimulaciju. Cilj je izazvati depolarizaciju ćelije, što na kraju dovodi do potpune kontrakcije mišića.Magnetno polje uređaja TESLA Former  prestige širi se kroz odeću i kožu da bi dospelo u unutrašnjost vašeg tela. Kao i vežbanje, aktivira motorne nerve i stimuliše kontrakciju mišića. Osećaj je treninga visokog intenziteta.

TESLA Former prestige je uređaj koji se koristi za jačanje mišića na predelima gluteusa, stomaka, tetive kolena, ruku i karličnog dna koristeći novu tehnologiju FMS (Funkcionalna magnetna stimulacija).

TESLA Former prestige će obezbediti impulsno magnetno polje koje će kontrahovati mišiće svojim dejstvom na motorne nerve mišića na ciljnom mestu. Naučno je utvrđeno da će tehnologija FMS-a dovesti do povećanja mišićne mase nakon višestrukih tretmana na istoj ciljnoj lokaciji.

Kako radi?

TESLA Former prestige je koncentrisaniji, ciljaniji i efikasniji uređaj za formiranje tela. Magnetno polje se širi kroz odeću i kožu unutar vašeg tela. Kao i vežba, pokreće motoričke nerve i pobuđuje kontrakciju mišića. Daje vam osećaj visokointenzivne vežbe.

 • Tesla Former zaobilazi korak moždanog stimulusa i direktno kontrahuje mišić. FMS kontrahuje mišiće sa 100% snage.
 • Ove vrste kontrakcija se ne mogu postići tokom redovnog treninga.
 • Sesija 30 min 50.000 kontrakcija
 • Sesija od 45 minuta, 75.000 kontrakcija
 • 1h sesija: 100.000 kontrakcija

Prednosti Tesla former body prestige

 1. Neinvazivni tretman
 2. Magnetno polje
 3. Nije potrebna priprema
 4. Oblikujete svoje telo
 5. Lakše sagorevanje masti
 6. Pomaže vam da ostanete u formi
 7. Podizanje zadnjice
 8. Povećanje mišićne mase
 9. Lečenje sportskih povreda

Pozovite nas odmah na +38165 2201 323 kako bismo Vam pružili sve dodatne informacije i kako biste zakazali tretman!

POZOVITE NAS!