Reviderm

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zajedno sa vodećim dermatolozima, stručnjaci REVIDERM-a razvijaju proizvode i koncept nege još od 1986. Oni su savršeno prilagođeni vašem individualnom tipu kože i dobro se kombinuju. Da bi to postigli, kombinujemo medicinska istraživanja i tehnologiju sa kozmetikom sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. Kombinovanjem  vrhunske tehnologije, dermokozmetike i tretmana, dubinski radimo na vašoj koži.  Kao pionir u polju mikrodermoabrazije, REVIDERM se pozicionirao kao lider na globalnom tržištu. Na ovaj način osigurava dugoročan uspeh u nezi kože orijentisan na rezultate.

Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler je osnovni korak svakog Reviderm tretmana. Pomoću toka kristala aluminijum oksida, nežno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjujemo gornji sloj kože stimulišući na taj način rast novih ćelija.

Uređaj je nadograđen sa dva ultrazvuka snage 3 i 10 MHz koji dodatno rade na drenaži i liftingu lica i dodatno ubrzavaju prodiranje aktivnih sastojaka za vreme tretmana.

Nega kože za odmah vidljive rezultate. Zdrava i lepa koža u samo par koraka.

NEGA KOŽE NA NAJVIŠEM NIVOU!

Micro-Needling je više od decenije tajno oružje za lečenje estetskih problema sa kožom. Najnovija tehnologija microneedlinga u kojoj mikro-finim iglicama visokom preciznošću perforiramo kožu praveći male, namenske perforacije u kožu koji aktiviraju regeneracijske procese. Iglice u inovativnom Precision Lineru imaju potpuno novi, pametan raspored iglica u jednom redu od 10 iglica čija se dubina može podešavati u zavisnosti od izazovnosti kože. Ovakav redosled osigurava vrhunsku preciznost prodiranja u sve delove lica što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim.

Napredna tehnologija za odlične rezultate u nezi vaše kože. Doživite elastičniju i čvršću kožu sa vidljivo smanjenim borama zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji.

 

CellJET je inovativni prenosni ultrazvuk koji predstavlja profesionalni ručni ultrazvuk opremljen revolucionarnom tehnologijom od 10 MHz. Koristi se unutar tretmana lica sa programima za svaki kožni problem  u kozmetologiji, ali isto tako i kao post tretman nakon medicinskih zahvata kao uređaj za rešavanje edema i hematoma.

REVIDERM TRETMANI:

Hand MDA

Zbog svoje prirode i svrhe, ruke su vitalni alat i mnogo su više izložene spoljnim uticajima. Izložene su kod kuće, u bašti, na poslu, svaki dan. Kako bi ih zaštitili od otkrivanja njihove prave starosne dobi zaslužuju poseban tretman.

Microneedling

Osnovni tretman sa SkinNeedlerom za sve tipove kože za prilagođenu optimizaciju zdrave kože za sve tipove kože i kao patološku koncepciju kože propraćene terapijom.

Skin regulation treatment

Stanje kože karakteriše osećaj zategnutosti, raspršeno crvenilo i vidljivi znakovi starenja kože, poput linija, bora, nedostatka čvrstine i gruba tekstura kože. Povećan je transepidermalni gubitak vode, kao i hrapavost kože.

Oštećenje barijere najverovatnije dovodi do parestezije, trnaca ili svraba. Metabolička aktivacija, kombinovana sa jačanjem vezivnog tkiva i dubokom penetracijom vlage, vraća koži volumen i otpornost.

Global Anti- aging treatment

Stanje kože karakteriše gruba tekstura kože usled starosti ili izlaganja suncu, sa borama i nedostatkom elastičnosti. Ten je bezizražajan i konture se izobličuju. Mogu biti vidljiva oštećenja kapilara. U slučaju naglašenog starenja uzrokovanog suncem, koža može izgledati grubo.

Degradacijski procesi u matrixu kože, oštećenja ćelija i produžena obnova ćelija doprinose tom propadanju kože. Podsticanje kožnih regeneracijskih mehanizama u epidermisu i dermisu izglađuje površinu i iznova izgrađuje volumen kože.

Age prevention treatment

Stanje koje karakteriše gruba tekstura kože usled starosti ili izlaganja suncu, sa ranim znakovima poput linija, bora i slabljenja čvrstine kože. Prirodni sjaj, pa čak i tonus kože se pogoršava. Kako osoba stari, ciklus regeneracije kože (obnova ćelija) traje duže. To dovodi do keratinizacije u epidermisu i usporava vlastiti regenerativni proces kože. Podsticanje kožnih regeneracijskih mehanizama sprečava taj efekat.

Neuro sensitive treatment

Stanje koje karakteriše visoka osetljivost na mehaničke, fizičke i/ili hemijske nadražaje. Rasuto crvenilo, suvoća, pa čak i prljavština, kao i parestezija/svrab su posledice oštećenja barijere, što je temeljni problem.

Često se može pojaviti milia, zajedno sa tendencijom na ekcem i dermatitis. Neuro-osetljiva koža može biti posledica genetike (kao što su atopični pacijenti) ili stečena (oštećena koža prekomernim čišćenjem).

Purity treatment

Ovaj tip kože karakterišu upalni i neupalni procesi koji se javljaju sporadično ili u umerenim količinama: komedoni, papule, pustule, sebacealne ciste.

Proizvodnja sebuma može biti normalna do lagano pojačana, uz poroznu i sjajnu kožu. Rožnatost je normalna ili povećana. Zbog pogrešne nege i odabira tretmana normalna koža postaje netolerantna pa se prisutne indikacije pojačavaju. Normaliziranje rožnatog sloja i hidratantne protivupalne mere vraćaju kožu u ravnotežu.

Hydration treatment

Karakteristično stanje kože sa osećajem zatezanja i bora nastaje usled nedostatka vlage. Koža pokazuje gubitak volumena, opuštena mesta izgledaju istaknutije jer se unutarnji pritisak (turgor) ozbiljno smanjuje. Velika je mogućnost nastanka milia.

Loša hidratacija ima razne uzroke. Može se dogoditi na temelju tipa kože (kao što je sebostaza), ali i kao posledica prirodnog procesa starenja. Štetni utcaji na barijere, spoljašnji uticaji (kao što je neispravan tretman kože) takođe mogu dovesti od akutnog do trajnog nedostatka vlažnosti.

Ultrasound basic

Osnovni tretman sa ultrazvukom za sve tipove kože za prilagođenu optimizaciju zdrave kože i kao patološki koncept kože praćen terapijom.

Microdermabrasion basic

Osnovni tretman sa SkinPeeler-om za sve tipove kože, za prilagođenu optimizaciju zdrave kože i kao patološki koncept kože praćen terapijom.

Vitality beauty break 25min

Sveža vitalizacija za ružičast ten i glatku kožu – tokom pauze za ručak, pre važnog datuma ili za osveženje tu i tamo.

Lifting beauty break 25min

Vitamin C sa povećanim učinkom tokom pauze za ručak, pre važnog datuma ili za osveženje tu i tamo.

Relax beauty break 25min

Detoksikacija i uravnotežavanje pomažu za opuštanje kože i smirivanje tena tokom pauze za ručak, pre važnog datuma ili za osveženje tu i tamo.

Refining beauty break 25min

Brzo pročišćavanje teksture i pora za mekanu i glatku kožu tokom pauze za ručak, pre važnog datuma ili za osveženje tu i tamo.

Moisture beauty break 25min

Intenzivno prodiranje vlage i vidljivo baršunasta, meka i glatka koža – tokom pauze za ručak, pre važnog datuma ili za osveženje tu i tamo.

Collagen Fleece 25min

  • umirivanje i smanjenje crvenila – anti-iritirajući efekat i regeneracija kože, prodiranje kolagenskih peptida i molekula
  • regeneracija- jedinstvena struktura sa deponirajućim efektom
  • prodiranje vlage- regeneracija tkiva I metabolizam ćelija

Circulation 21min   

Aktivira mikrocirkulaciju i metabolizam, povećava brzinu deljenja ćelija, poboljšava apsorpciju pratećih aktivnih sastojaka, “trenira” fine kapilare i stimulira protok limfe.

Pree Peel Phase   

Područje primene su pripremni soft peeling i izglađuje pore i tekstutu kože. Otklanja korenocite i apsorbuje ćelijske toksine.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS!