BIOLOŠKI TRETMANI LICA

Skeyndor Power C+ je profesionalni tretman obogaćen vitaminom C koji je poznat po svojim regenerativnim svojstvima i intenzivnom antioksidativnom delovanju. Prosvetljuje ten, dajući joj mlađi i zdraviji izgled, utiče na hiperpigmentacije. Idealan za negu preko cele godine, a naročito u periodima posle izlaganja UV zracima jer sprečava fotostarenje, pospešuje metabolizam kože i sintezu kolagena.

KOME JE NAMENJEN: Idealan za sve tipove kože, osim za preosetljivu kožu.

TRAJANJE: oko 60min.

-Skeyndor Power Oxygen je profesionalni tretman čistim kiseonikom koji oksigenacijom ćelija podstiče cirkulaciju, samim tim i ishranu ćelija kože, stimuliše njihov metabolizam, obnavlja tkivo. Ten će biti osvežen i blistav.

KOME JE NAMENJEN: Preporučuje se za sve tipove kože. Odličan je u kombinaciji sa higijenskim tretmanom lica u borbi sa nesavršenostima na koži.

TRAJANJE: Trajanje tretmana oko 60min.

 

Skeyndor Power Hyaluronic je profesionalni tretman koji pospešuje hidrodinamiku kože na prirodan način tako što kombinuje hijaluronsku kiselinu različitih veličina molekula uz moćne aktivatore. Utiče na poboljšanje površinske i dubinske hidratacije kože i time usporavamo starenje i uklanja umoran i beživotan izgled kože.

TRAJANJE Trajanje tretmana oko 45min.

 

– Skeyndor Global Lift je intenzivni lifting tretman koji koži vraća izgubljen volumen i zategnutost kože. Tretiraju se regije lica, vrata, dekoltea, a posebno utiče na donju trećinu lica koja predstavlja najveću problematiku mnogih.

Deluje na principu tri aktivne komponente:

*Prva podmlađuje kožu tako što nadoknađuje gubitak elastina

*Druga je snažan antioksidans koji poboljšava poboljšava opšti kvalitet kože i pospešuje proizvodnju kolagena

*Treća jača ćelije kože i čini kožu otpornijom

TRAJANJE: oko 60min.

 

-Skeyndor Timeless prodigy je luksuzan tretman iz premijum linije Skeyndor tretmana. Sastojci poput antioksidantnog eliksira koji je napravljen od francuskog šampanjca, faktori rasta, koncentrat matičnih ćelija dobijenih iz Damaskne ruže, hijaluronska kiselina, multivitaminski kompeksi i za sam kraj luksuzna krema sa ekstraktom italijanskog belog tartufa.

Poboljšava kvalitet kože, ublažava vidljive znakove starenja, utiče na opuštenu kožu i vraća tonus lica.

Preporučuje se svim tipovima kože.

Rezultati su odmah vidljivi i zato se najčešće preporučuje pred važne događaje zbog instant podmlađenog i blistavog izgleda kože.

TRAJANJE: oko 60min.

POZOVITE NAS!