Pevonia botanica

TRETMANI TELA by PEVONIA BOTANICA

Luksuzni brend sa organskim aktivnim supstancama specijalizovana za WELLNSS i SPA poreklom sa Floride. Iz njihovog asortimana izdvajamo dva veoma efikasna tretmana:

Volcanic Mud Treatment

Tretman podrazumeva nanošenje aromatičnog blata po celom telu. Blato koje je osnovni preparat tretmana na bazi je mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Holistički pristup lečenju crnom magmom datira još iz drevnih civilizacija. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola i daje tretmanu anti-stres efekat. Pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima i relaskira nakon dugog sedenja na radnom mestu. Tretman je namenjen klijentima koje žele psihofizičku relaksaciju prirodnim aromatičnim blatom i oporavak tela usled radnih napora i dugog sedenja. Idealan je za osobe koje imaju hronične bolove, izazvane reumom, artritisom, kao i za oporavak tela i zglobova nakon sportskih ili drugih povreda. Tretman je popularan i kao opuštajući tretman za osobe koje osećaju ukočenost tela usled fizički slabije aktivnosti. Pored svog anti-stres dejstva, zbog velike količine enzima, tretman ima i antibakterijsko i protivupalno dejstvo pa se preporučuje kod aknozne kože tela. Aktivne supstance: prirodno vulkansko blato, eterično ulje bora.

Efekti: oslobađa bola, detoksikuje, deluje antistresno, deluje protivupalno.

 

Tropical Oasis

Tretman se sastoji iz tropskog pilinga i pakovanja tropske oaze. Tropski piling koji sadrži francusku morsku so i organske ekstrakte južnog voća manga i marakuje, obogaćene provitaminom A i uljem semena šargarepe. Pored ovog pilinga u tretmanu se koristi i yogurt pakovanje koje je čist voćni ekstrakt manga i marakuje. Ovo tropsko pakovanje bogato je vitaminom C, jabučnom, vinskom i limunskom kiselinom, kalijumom, kalcijumom, glukozom i drugim efektivnim, anti-aging sastojcima. Raskošna kremasta Yogurt formulacija primenjuje se na celom telu. Njeni mirisi vanile i tropskog voća opuštaju sva čula i tokom tretmana stvaraju intenzivan efekat tropske oaze. Ovim tretmanom koža se dubinski hrani i podmlađuje, a za efekat ima zapanjujuće mladalački izgled. Tretman se u svetskim centrima prodaje i kao opuštajući tretman sa jakim tropskim aromama. Takođe može i da se tretira kao tretman tropske relaksacije sa aromatičnim svojstvima, naročito nakon atmosferskih uticaja i oštećenja kože.

Aktivne supstance:mango, marakuja, jabučna, vinska i limunska kiselina, kalijum, glukoza, kalcijum, vitamin C.

Efekti: zaglađuje kožu, podmlađuje, hrani, pruža jak aroma efekat, relaksira i opušta, usporava proces starenja, povećava elastičnost.

 Zakažite Vaše termine već sada na 011/655-77-06!

POZOVITE NAS!