Lpg

lpg3

LPG tretman, lipomasaža ili endremologija je započeta u Francuskoj krajem 80-ih godina XX veka (1986) i prvenstveno je bila namenjena uklanjanju vidljivosti ožiljaka od opekotina. Vremenom se spektar delovanja proširio, pa se danas koristi u sportu, fizikalnoj medicini, estetici, velnesu, LPG centrima i kozmetičkim salonima.

LPG tretman je 100% prirordna, neinvazivna, neagresivna metoda mehaničke stimulacije kože i vezivnog tkiva u vidu dubinske masaže, koja reaktivira ili ponovo pokreće ćelijsku aktivnost. LPG ima dva rotirajuća valjka i vakuum sondu kojima se utiče na dubinske slojeve masnih naslaga i pospešuje se njihova razgradnja i premeštanje ka površini kože. Na taj način se smanjuje vidljivost i uočljivost celulita.

LPG metoda je prilagođena i odgovara svakom tipu kože, a glavna joj je prednost što je usmerena na konkretne delove tela koji su otporni na bilo koju vrstu anticelulit dijete ili vežbanja (kao što su ruke, leđa, stomak, struk, butine..)

Osim razgradnje masnih naslaga, LPG tretman podstiče stvaranje kolagena i elastina a odlično deluje i na (mikro) cirkulaciju i međućelisjku razmenu tečnosti u tkivima i mišićima.

Tokom jednog LPG tretmana vrši se stimulacija adipocita (“depoa” masti) i prirodno razrađivanje i oslobađanje nataloženih masnih naslaga, a mehaničko delovanje preparata na kožu podstiče njenu elastičnost i čvrstinu (tonus).

Posle samo 3-4 tretmana figura postaje tanja, vitkija, a masne naslage nestaju upravo tamo odakle smo i želeli (3-4 cm oko struka, butina ili zadnjice). Pojedinačni LPG tretman traje od 30 do 45 minuta (u zavisnosti od regije koja se tretira) i sličan je “tvrđoj” masaži.

LPG tretman se naročito preporučuje osobama koje su se podvrgle liposukciji, kako bi tretirano područje što bolje i prirodnije izgledalo.

 

Naš profesionalni tim će Vam otkloniti sve probleme koje LPG može da reši.

Zakažite Vaš termin u našem eksluzivnom centru na 011/655-77-06!

POZOVITE NAS!