Prošle ste onaj teži deo, našle ste svoju srodnu dušu, izgovorile čuveno DA kada je kleknuo na koleno i izvadio prsten, obavestili roditelje, pronašli prostor i bend za veliki dan i naravno venčanicu o kojoj ste maštale.

Ostalo vam je da zablistate na svom venčanju. Svakako kao mlada, bićete zvezda tog dana, sve oči će biti uperene u vas.

Ono što svaki iole ozbiljan šminker, kao i fotograf žele, to je lice koje je spremno za rad.

Bez obzira da li ste redovan korisnik kozmetčkih tretmana, ono što mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru, volimo da preporučimo našim mladama je da mesec dana pre velikog dana urade pre svega HIGIJENSKI TRETMAN lica. Naime, koliko god da vodite računa o svojoj koži lica, ovaj tretman će očistiti vašu kožu od svih nečistoća koje se zavuku u pore, sitnih mitisera, bubuljica itd. Mesec dana je sasvim dovoljno da vam se lice oporavi od čišćenja i ostane glatko do velikog dana.

Takođe, poželjno je da uradite i neki od naših bioloških tretmana, koji će vam nahraniti kožu lica. Ove tretmane možete uraditi neposredno pre velikog dana, jer nisu invazivni, neće oštetiti epitel, a vi ćete dobiti onaj glamoruzan i odmoran izgled kože.

VITAMIN C i OXYGEN, PRODIGI, GLOBAL LIFT su omiljeni tretmani većine naših klijentkinja. Posle ovih tretmana, vaša koža je nahranjena, hidrirana i blistava. Pored ova dva tretmana, u zavisnosti od vaših želja i mogućnosti, naše ljubazne kozmetičarke će Vam preporučiti koji tretman će najviše prijati Vašoj koži lica.

Ukoliko niste ljubitelj klasičnih tretmana lica, mi volimo da preporučimo HYDRAFACIAL.Samo jednim tretmanom koža lica će Vam biti očišćena, nahranjena, hidrirana i dobićete glow efekat, toliko nepohodan za veliki dan. Obzirom da se radi o neinvazivnom tretmanu, možete ga uraditi i par dana pre događaja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno. Ukoliko želite i neki od tretmana kao što su tretman ispravljanja bora ili možda da dopunite neke nedostatke, mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru imamo rešenje, razgovorom sa našim doktorom, sigurno ćete naći zajedno idealno rešenje za te sitne nedostatke, a sve u želji da zablistate na svoj veliki dan.

Drage naše mlade, čekamo vas !