ALX_4963

Koža vam je suva, dehidrirana? Imate mitisere i bubuljice? Podočnjaci su istaknuti i vidljivi? Usne su vam ispucale? Ne volite duge, komplikovane tretmane i sate provedene u kozmetičkim I estsetik centrima?

MI IMAMO REŠENJE ZA VAS!!! JEDNOSTAVNO HYDRAFACIAL

ŠTA JE HYDRAFACIAL TRETMAN?

To  potpuno neinvazivan tretman regeneracije kože koji kombinuje najefikasnije metode, čineći vašu kožu čistom, blistavom i zdravom.

ZAŠTO HYDRAFACIAL TRETMAN?

 • Zato što je ovo tretman koji kombinuje nekoliko ključnih koraka u jednom tretmanu, uključujući čišćenje, piling, ekstarkciju, hidrataciju i zaštitu kože.
 • Zato što je ovo neinvazivan tretman koji ne uzrokuje bol, što ga čini privlačnim za sve osobe koje žele poboljšati izgled svoje kože bez invazivnih postupaka, poput apliciranja botoksa, hijaluronskih filera i hirurških zahvata.
 • Zato što je ovo tretman koji brzo pruža željene rezultate, a nema vremena oporavka, idealno za osobe koje vode dinamičan život, tretman traje oko 45 minuta.

 

ŠTA KONKRETNO HYDRAFACIAL TRETMAN RADI?

 • DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA

  – Hydrafacial uklanja mrtve ćelije kože i nečistoće iz pora pomoću aplikatora sa vakumom, čime smo poboljšali izgled kože i smanjili rizik od pojavi akni.

 • HIDRATACIJA

  – U sledećem koraku se apliciraju serumi koji u sebi sadrže serume sa hijaluronskom kiselinom, antioksidantima i peptidima čime poboljšavamo hidrataciju kože, samim tim koža dobija zdrav i sjajan izgled.

 • ANTIAGING

  – Aktivni sastojci u serumima mogu pomoći u smanjenju vidljivosti finih bora, doprinoseći elastičnosti i čvrstoći kože.Redovna primena Hydrafacial tretmana, osim što ujednačava ten kože, doprinosi i smanjenju hiperpigmentacije, kao i uklanjanju tamnih mrlja.

 

Brzina ekspanzije ovog tretmana na svetskom nivou je tolika da je HYDRAFACIAL tretman češće izvođen od tretmana botoksom. Samim tim postao je popularan među brojnim svetskim poznatim ličnostima, koje vrlo često ističu njegove benefite.

 

ZAKAŽITE SVOJ HYDRAFACIAL TRETMAN DANAS!

Dopustite nam da transformišemo vašu kožu i pružimo joj ono što zaslužuje. Zakažite svoj Hydrafacial Elite tretman i doživite revoluciju u nezi kože u našem CROWNS BEAUTY ESTSETIC CENTRU u Beogradu!

POZOVITE NAS!