NAJBOLJE ZA VAŠU KOŽU!

Hydrafacial ELITE je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinuje hidradermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu, bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože. Zahvaljujući VORTEX tehnologiji u procesu dubinskog čišćenja kože i pražnjenja pora nema manuelnog vađenja “mitisera “ (komedoekspresija). Hydrafacial ne podrazumeva samo unapređivanje izgleda i teksture kože već poboljšava kvalitet kože u celini.

Kao rezultat dobijamo čistu, blistavu, zdravu kožu. Tretman je namenjen svim tipovima kože bez izuzetka.

Sam tretman je vrlo prijatan, kratko traje (30 minuta do 45min), zavisi od vrste tretmana, nema iritacije ni perioda oporavka (pacijenti se odmah mogu vratiti dnevnim obavezama), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

KAKO IZGLEDA SAM TRETMAN
  1. korak – ČIŠĆENJE I EKSFOLIACIJA (kod nekih tretmana se počinje limfnom drenažom) podrazumeva odstranjivanje zadebljalog sloja i mrtvih ćelija sa kože čime se ubrzava njena regeneracija (mladoj, novoj koži se omogućava izlazak na površinu)
  1. korak – PILING – obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja, bez perutanja i iritacije kože
  2. korak – ČIŠĆENJE – bezbolno čišćenje pora i sebuma sa lica bez manuelne komedoekspresije
  3. korak – HIDRATACIJA – kako bi se koža nahranila i zaštitila. Podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu.

TRETMANI:

SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 MIN.)

Ovaj tretman duboko čisti, ekstrahuje i hidrira kožu upotrebom super seruma napunjenih antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

DELUXE HYDRAFACIAL (45 MIN.)

Age Refinement HydraFacial (45 MIN.)

Ovaj tretman dodavanje DermaBuilder-a pomaže u smanjenju finih linija i bora.

Radiance HydraFacial  (45 MIN.)

Ovaj tretman dodavanjem Britenol booster-a smanjuje pojavu tamnih mrlja.

Clarifying HydraFacial (45 MIN.)

Ovaj protokol uključuje produžene ekstrakcije i Blue LED Light Therapy za masnu ili začepljenu kožu.

PLATINUM HYDRAFACIAL (60 MIN.)

Doživite vrhunsko HydraFacial iskustvo! Započnite proces detoksikacije sa limfnom drenažom. Nastavite sa Deluxe HydraFacial-om kako biste duboko očistili, ekstrahovali i hidrirali kožu dok rešavate specifične probleme sa kožom sa specijalnom bočicom boostera po sopstvenom izboru. Ovaj tretman završava se sa LED Light Therapy.

DELUXE HYDRAFACIAL ROZATROL 

Sa Rozatrol boosterom (45 MIN.)

Rozatrol booster serum dizajniran je tako da omogući vidljivo poboljšanje crvene, osetljive kože.

DELUXE HYDRAFACIAL ReGen GF

Sa ReGen GF boosterom by Hydrafacial (45 MIN.)

Naša nova generacija boostera sa faktorima rasta, ReGe GF, je napredno proteinsko rešenje koje usavršava kožu i sadrži naprednu tehnologiju M 007 za pojačanu absorpciju. Ovaj jedinstveni booster vraća koži zdravlje i umanjuje izgled finih linija.

 DELUXE HYDRAFACIAL Nassif MD

Sa Nassif MD Hydraglucan Intense Hydration Booster by Hydrafacial (45 MIN.)

Tretman sa boosterom doktora Nassifa eksfolira kožu poboljšavajući obnovu ćelija i isporučuje koktel hijalurnsoke kiseline, glukana i betaine koji hidrira kožu. Prirodni humetanti deluju na povećanje i održavanje hidratacije i koži kako bi se rešili znakova starenja i vratili mladalački izgled i glatku kožu.

Hydrofacials
Call Now ButtonPOZOVITE NAS!