PUT DO BESPREKORNE I BLISTAVE KOŽE

Da li je san svake žene besprekorna i blistava koža? Muškarci, izvinite, ali ovim putem se vodimo statistikom da je to želja ženske populacije, u većini slučejave, što ne umanjuje potrebu onog dela muške populacije kojih je sve više, a imaju istu želju, imati zdravu, besprekornu, negovanu kožu.

Da li se do zdrave i negovane kože dolazi preko noći? Na žalost, odgovor je NE. Da li taj put do idealne i negovane kože iziskuje velika materijalna sredstva? Na sreću, odgovor je NE. Uz malo truda, upornosti i želje, vaša koža će biti besprekorna i blistava. Jer, već smo do sada naučili, da se malim koracima stiže do ciljeva.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa klijentima,profesionalno i stručno osoblje CROWNS BEAUTY estetik centra deli par saveta kako da ostvarite ovaj cilj.

  1. REDOVNO ČIŠĆENJE KOŽE – U CROWNS BEAUTY estetic centru, prvo i osnovno pravilo je da se individualno posvećujemo svakom klijentu. U većini slučajeva pre bilo kog tretmana, bilo da je biološki ili antiaging tretman potrebno je higijensko čišćenje lica, da bi se uklonila sva nečistoća sa lica (akne, mitiseri, bubuljice…) i time koža dovela u stanje da bilo koji tretman koji sledi nakon čišćenja bude učinkovit. U kućnim uslovima nemojte same primenjivati higijenski tretman, ali pre spavanja, kao i ujutru kada ustanete, koristite blage PH neutralne čistače ili popularno zvane „umivalice“. Prilikom izbora tih preparata uzmite u obzir godine vašeg života, kao i tip kože, da li je masna, suva ili kombinovana, da li je koža problematična, itd ?
  2. HIDRATACIJA – Pored tretmana koji su u CROWNS BEAUTY estetik centru namenjeni za hidrataciju kože , veoma je važno da unosite dosta tečnosti u vaš organizam, I ne, ovde ne pričamo o stereotipima 2-3 litre vode, već o tome da unosite dovoljno tečnosti (onoliko koliko je vama prijatno), jer se dehidracija tela prvo vidi na koži. Takođe, veoma je važno da pored tretmana, redovno upotrebljavate  kreme i seruma u kućnim uslovima za hidrataciju. Najčešće ćete u drogerijama i parfimerijama naći preparate koji u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu.
  3. EKSFOLIJACIJA – Mi u CROWNS BEAUTY estetik centru pored Hydrafacial tretmana koji u samom procesu ima i eksfolijaciju, odnosno uklanjanje mrtvih ćelija kože, u doba jeseni i zime preporučujemo i hemijske tretmane. Stručno osoblje će na osnovu individualnog pristupa svakom klijentu oceniti koju vrstu hemijskog pilinga može da uradi na vašoj koži. Eksfolijacija se ne preporučuje u kućnim uslovima, niti je to tretman koji možete sami da uradite sebi, jer posledice mogu da budu u vidu trajnog oštećenja kože.
  4. ZAŠTITA OD SUNCA – Veoma je bitno da naučite da koristite kreme sa SPF faktorom, bez obzira da li je u pitanju letnje, prolećno, jesenje ili zimsko sunce. Bombardovani ste svakodnevno putem sredstava javnog informisanja, kao i putem društvenih mreža koliko su danas sunčevi zraci opasni, obzirom na oštećenje ozonskog omotača. Mi u CROWNS BEAUTY estetik centru imamo tretmane pilinga lica i tela, što svakako preporučujemo pre i posle izlaska na sunce. Pre, jer ćete svoju kožu pripremiti za sunčanje, a posle, zato što ćete produžiti trajanje boje posle sunčanja.
  5. PRAVILNA ISHRANA – Ishrana ima direktan uticaj na stanje kože. Unos tečnosti, konzumiranje više voća i povrća, kao i integralnih žitarica, sigurno će dovesti do toga da vam koža bude sjajnija i zdravija.Ukoliko možete smanjite unos alkohola, jer alkohol dehidrira kožu.
  6. SMANJENJE STRESA I ODMOR – Verujemo da ovo vrlo često čujete, a da li i primenjujete? Potrudite se da se ne nervirate na stvari i događaje na koje ne možete da utičete. I spavajte. San je vrlo bitan i kao prevencija mnogo ozbiljnijih bolesti. U toku sna se vaš organizam potpuno regeneriše, pa tako i vaša koža. U CROWNS BEAUTY estetik centru imamo u ponudi razne masaže koje će vas opustiti i smanjiti napetost i stres.

Možda će vama ovo delovati previše komplikovano, ali u suštini je vrlo jednostavno. Ukoliko nemate rutinu, stičite je, jednostavno vežbajte, krenite stepenicama korak po korak i uvek gledajte jasan cilj, a to je da vam koža bude pre svega zdrava,onda su nijanse u pitanju do besprekornosti i blistavosti.

Stručan tim kozmetičara i terapeuta u CROWNS BEAUTY estetik centru vam svakako stoji na usluzi za svako pitanje, savet ili konsultaciju kako da stignete do vašeg cilja.

Read more

KAKO DA ZABLISTATE NA SOPSTVENOM VENČANJU

Prošle ste onaj teži deo, našle ste svoju srodnu dušu, izgovorile čuveno DA kada je kleknuo na koleno i izvadio prsten, obavestili roditelje, pronašli prostor i bend za veliki dan i naravno venčanicu o kojoj ste maštale.

Ostalo vam je da zablistate na svom venčanju. Svakako kao mlada, bićete zvezda tog dana, sve oči će biti uperene u vas.

Ono što svaki iole ozbiljan šminker, kao i fotograf žele, to je lice koje je spremno za rad.

Bez obzira da li ste redovan korisnik kozmetčkih tretmana, ono što mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru, volimo da preporučimo našim mladama je da mesec dana pre velikog dana urade pre svega HIGIJENSKI TRETMAN lica. Naime, koliko god da vodite računa o svojoj koži lica, ovaj tretman će očistiti vašu kožu od svih nečistoća koje se zavuku u pore, sitnih mitisera, bubuljica itd. Mesec dana je sasvim dovoljno da vam se lice oporavi od čišćenja i ostane glatko do velikog dana.

Takođe, poželjno je da uradite i neki od naših bioloških tretmana, koji će vam nahraniti kožu lica. Ove tretmane možete uraditi neposredno pre velikog dana, jer nisu invazivni, neće oštetiti epitel, a vi ćete dobiti onaj glamoruzan i odmoran izgled kože.

VITAMIN C i OXYGEN, PRODIGI, GLOBAL LIFT su omiljeni tretmani većine naših klijentkinja. Posle ovih tretmana, vaša koža je nahranjena, hidrirana i blistava. Pored ova dva tretmana, u zavisnosti od vaših želja i mogućnosti, naše ljubazne kozmetičarke će Vam preporučiti koji tretman će najviše prijati Vašoj koži lica.

Ukoliko niste ljubitelj klasičnih tretmana lica, mi volimo da preporučimo HYDRAFACIAL.Samo jednim tretmanom koža lica će Vam biti očišćena, nahranjena, hidrirana i dobićete glow efekat, toliko nepohodan za veliki dan. Obzirom da se radi o neinvazivnom tretmanu, možete ga uraditi i par dana pre događaja.

I na kraju, ali ne i najmanje bitno. Ukoliko želite i neki od tretmana kao što su tretman ispravljanja bora ili možda da dopunite neke nedostatke, mi u CROWNS BEAUTY ESTETIK centru imamo rešenje, razgovorom sa našim doktorom, sigurno ćete naći zajedno idealno rešenje za te sitne nedostatke, a sve u želji da zablistate na svoj veliki dan.

Drage naše mlade, čekamo vas !

Read more

ZAŠTO VOLIMO ONDA APARAT

Za početak, kišovito proleće, ali stiže nam leto, a sa letom i intezivno razmišljanje o tome gde imamo viška, otkud nam se sada pojavio celulit, kako su ovde za par meseci nastale masne naslage i milion drugih pitanja vezamnih za izgled, jer… treba se izvući iz pantalona, jakni i ubaciti u haljinice i kupaće kostime.

Mi u Crowns beauty estetic centru imamo filozofiju individualnog pristupa rešavanju svakog vašeg problema. Ono o čemu smo posebno vodili računa su paketi koje imamo u našoj ponudi, gde smo želeli da svima omogućimo da na efikasan način reše probleme.

Želimo da vam predstavimo jednu od zvezda našeg estetic centra, a to je aparat ONDA.

Zašto mi volimo ONDA aparat?

ONDA je aparat najnovije generacije, čijom sondom aplikovanjem na određenom području, snop mikrotalasa prodire mnogo dublje od samog potkožnog tkiva, precizno usmereno na lokalizovan problem, bilo da je to celulit, masno tkivo, opuštena koža, pri tom ne oštećujući površinski sloj kože.

Ono što volimo da napomenemo je da su rezultati sa ONDA aparatom vidljivi posle mesec dana, jer toliko treba organizmu da kroz limfotok izbaci otopljenu masnoću. U slučaju da je problem opuštena koža, ONDA pospešuje stvaranje kolagena. Takođe, volimo da napomenemo i da su rezultati trajni, o čemu postoje brojna istraživanja.

Čega nismo svesni najčešće? U moru fotošopiranih fotografija, video snimaka rađenih sa filterima svi mi očekujemo rezultate sada i odmah. Otkrićemo vam tajnu, čarobni štapić ne postoji. Čak i kada su u pitanju hirurške estetske intervencije, rezultati su vidljivi posle nekog vremena, najčešće posle tri do šest meseci, a nekada i godinu dana.

Uz korigovanu ishranu, ne i rigoroznu, fizičku aktivnost ( može i šetnja) mi ćemo vam pomoći da otklonite i te male nedostatke . Kombinovanjem tretmana ONDA aparatom sa LPG tretmanima, ubrzava se proces resorpcije i izbacivanje masnih naslaga. Zato smo i napravili najidealnije kombinacije aparturnih tretmana u CROWNS BEAUTY ESTETIC CENTRU.

Čekamo vas na besplatnim konsultacijama.

Read more

ZATEGNUTO TELO, ZAŠTO DA NE ?

Bilo da ste muškarac ili žena, govorimo o većini populacije, vrlo vam je važan fizički izgled. I ne pričamo o pločicama na stomaku ili izraženom bicepsu ili tricepsu ili bilo kom mišiću na telu. Pričamo o onom osećaju da se dobro osećate u svom telu i da, kada se pogledate u ogledalo, izgovorite „to je to!“

Sa užurbanim načinom života, priznaćete većina nas živi tako, teško da imamo vreme koje ćemo da odvojimo za fizičke aktivnosti. Ne kažemo da ne treba, šta više, poželjno je. Ali, posao, saobraćajne gužve, deca, obaveze, sve su to prioriteti i na kraju dana nemate ni voljni momenat za vežbanje, a kamo li vreme koje ćete odvojiti. I sve nas hvata panika pred leto i to leto prođe i većina se vodi mišlju, pa šta da se maltretiram za 10 dana u kupaćem kostimu i prepusti se životu. Prođu meseci, godine, shvatite da ste nezadovoljni svojim izgledom, a ne znate odakle da krenete.

U „Crowns beauty estetic centru“ imamo stručni tim terapeuta , kao i niz tretmana koji mogu da vam pomognu u nameri da se dobro osećate u svom telu. Na konsultacijama, koje su besplatne, u dogovoru sa vama , vašim željama, kao i mogućnostima, pravimo plan kako da stignete do željenog cilja.

Pored manuelnih tretmana, počevši od masaže, preko usko specijalizovanih tretmana usmerenih na rešavanje lokalnih masnih naslaga, ili samo nege kože, tu su i aparati koji su pažljivo birani da bi upotpunili asortiman naših tretmana, a sve u cilju da pomognu vama.

Prateći svetske trendove u domenu aparata koji se bave upravo problemom rešavanja masnih naslaga, kao i jačanju muskulature, mi smo se odlučili za TESLA BODY FORMER.

TESLA BODY FORMER je aparat koji radi na principu funkcionalne magnetne stimulacije mišića. Za razliku od elektro stimulacije, magnetna stimulacija, osim što je mnogo prijatnija, ima i veće polje delovanja.  Takođe, funkcionalno magnetna stimulacija mišića izaziva supermaksimalne kontrakcije za izgradnju mišićnih ćelija mnogo brže nego što se postiže tradicionalnim vežbanjem snage. Povećanje mišićne mase, dovodi do smanjenja masnih naslaga i uz malo korigovanu ishranu, sa tretmanima TESLA BODY FORMER aparatom, zasigurno dobijate izgled kao da ste sate i sate proveli u nekom fitnes centru.

Pored estetske, TESLA BODY FORMER ima i terapeutsku namenu, olakšava akutne bolove mišićno-skeletnog sastava, omogućava bolju prokrvljenost tkiva, degenerativni reumatizam, neuritis, pareza i paraliza nerava, stanje nakon povrede odnosno trauma, rehabilitacija sportskih povreda, povrede nakon loma kostiju ekstremiteta.

Pažljivo birajući protokole i uporedne tretmane koji mogu da budu maksimalno učinkoviti za rešavanje problema celulita, masnih naslaga i viška vode koji se nalazi ispod kože, naš stručni tim je napravio paket tretman VACUSLIM 48 u kombinaciji sa TESLA BODY FORMER tretmanom istovremeno. Šta to u praksi znači?

VACUSLIM 48 je prijatan tretman gde se na kožu nanose specijalizovane kreme sa krio i termo efektom, kao i serum. Nakon toga se na telo navlači vreća iz koje se izvlači vazduh, da bi se dobio vakum i time poboljšalo delovanje nanetih preparata. Time se dok ležite, pospešuje dublje dejstvo nanetih preparata, koji će izdrenirati epitel i pospešiti razgradnju masnih naslaga. Kada na tako upakovano telo dodamo i aplikator TESLA BODY FORMER-a čime izazivamo kontrakcije mišića, nakon završenog tretmana, zasigurno imate vidljive rezultate u vidu smanjenja u obimu , kao i izgledu kože „golim okom“.

Na individulanim konsultacijama, koje su besplatne, možete saznati da li ste kandidat za ove tretmane ili vam možemo pomoći sa nekim drugim tretmanom da rešite vaš problem.

Read more

ZAŠTO JE VAŽNO NEGOVATI KOŽU LICA

Coco Chanel je spoznala da lepota počinje onda kada odlučiš da budeš ono što jesi. Da ti u svojoj koži bude udobno i lepo. A koža je naše ogledalo, odličan govornik kome reči nisu potrebne. I naša koža zaslužuje naše vreme, našu pažnju i našu posvećenost.

Živimo u vremenu kada više niko nema vremena ni za šta, kada je brzina protoka informacija tolika, da dok se okrenemo dan je prošao, mesec, godina. Društvene mreže, kao i digitalni svet,  nam nameću filtere kao novu realnost, gde na fotografijama gledamo „savršena“ lica i tela.  I , ma koliko god, bile svesne da su to filteri koji se upotrebljavaju, kao i razne aplikacije koje se koriste za korigovanje fotografija, ipak većina žena postaje frustirana svojim izgledom i izgledom svoje kože lica i svog tela.

Možda je vreme da se razbiju sve zablude koje nam je potrošačko društvo nametnulo. Za početak, u našem centru imamo stav da su sve žene lepe, bile one više ili manje savršene. Lepota je dar prirode, ali se isto tako i stiče i održava. Možda je najlepša definicija ona koja kaže da je lepota rad na usavršavanju tela i duha.

I da se vratimo na deo oko vremena i koliko ga danas nemamo i koliko zapravo žene, a i muškarci sve manje vremena imaju da se bave sobom. Zato smo mi tu. Da se posvetimo vama. U našem centru nam je prioritet indivualni pristup svakom klijentu i svako nam je podjednako važan.

Sa negom kože lica se kreće u ranoj mladosti, sa pojavom prvih akni i bubuljica , koje su potpuno normalne za tinejdžersko doba. Za naše tinejdžere je idealno raditi higijenske tretmane lica. U kasnijim godinama , tu su razni biološki tretmani u kombinaciji sa hemijskim pilinzima. Za dame u srednjim godinama posebno vodimo računa i imamo sijaset anti aging tretmana, koji će usporiti biološki proces starenja kože.

Pored tretmana lica, posebnu pažnju smo posvetili odabiru aparata koji su u mnogome olakšali upravo negu lica. Hydrafacial tretman je jedan od najpopularnijih tretmana u svetu. Interesantan podatak je da se na godišnjem nivou uradi više tretmana Hydrafacial aparatom, nego botox tretmana. Pored Hydrafacial aparta, tu je i aparat za mikrodermoabraziju, derma pen i derma roleri, mezoterapija, itd. Za svaki tip kože, kao i uzrast, u individualnom pristupu pravimo plan za rešavanje problema i negu kože lica. Jednom kada napravite plan, vaše je samo da uživate, a sve ostalo prepustite našim stručnim kozmetičarima sa dugogodišnjim iskustvom.

I da razbijemo još jednu zabludu, naš individualni pristup klijentima znači da pored toga što vodimo računa o vašim potrebama, takođe vodimo računa i o vašim mogućnostima.

Većina žena, pre ili kasnije, pogleda sebe u ogledalo, počne da primećuje nedostatke, počne da biva nezadovoljna , dozvolite nama da vam pokažemo kako da se negujete i kako da zasijate. Znamo da nije sve u lepoti, ali to je toliko individualni pristup, da je komentarisanje na tu temu vekovima neiscrpni izvor raznih polemika. Ali, negovana žena je uvek negovana i nesumnjivo uvek primećena u društvu i okruženju. Prepustite se našoj stručnosti i naučite kako da budete negovane.

Read more
POZOVITE NAS!